Bilder från Götet. Juni 2006.

TMZ på Hamnbanan 3/6. Vägverket hade kört ett containertåg ett bra tag innan jag fick någon bild på det. Det kom sent på fredagskvällen och återgick på lördagsmorgonen men då brukar jag vara i Landvetter. Jag hade givetvis spanat efter loken ute i Skandiahamnen nån gång men inte sett något. Denna dag fick jag förklaringen på detta, dom övernattade nån annanstans. Kanske på Sävenäs. Tankning? Här kommer dom i alla fall rullande ut mot Skandiahamnen på lördagsförmiddagen. 1403 & 1406

Sen fick dom stå länge och mullra innan det var dags att dra iväg, över 2 timmar faktiskt, så det fanns gott om tid att titta och fota.

Det var inte bara det att en växel som blivit uppkörd dagen innan som hindrade, det tog helt enkelt tid innan GC dragit fram vagnarna. Inget ovanligt förresten, loken kan stå sysslolösa länge här eller på Pölsebo. Men till slut kunde tåget avgå.

Pölsebo 29/6. En stilstudie på Tågfrakts Da.

Landvetter 30/6. En för tillfället sysslolös X52 9063 fick hjälpa till på Västkusten när en annan Regina var hos doktorn. Här som tåg 3470.

Tillbaka till startsidan.