Bilder från Götet. Mars 2005, första delen.

Ledsgård 2/3. Dags för en serie bilder till, den här gången med bättre väder. Först en serie bilder från sydost där vägen genom Voxlöv har bra utsiktsplatser.

När jag ser på loket kommer jag att tänka på när Mikael Wiehe sjunger om Titanic: ...och dess lutning var ganska stark.

T44 387 står uppställd bakom tågsättet. Förmodligen var det detta lok som kommit med 2 tankvagnar som en del av lasten skall pumpas över i. Dessutom drogs dom oskadda 8 sista vagnarna tillbaka mot Bohus(?) senare på dagen.

En vy över olycksplatsen. Det ljusgröna vid den röda containern är en mobilkran. En större bild finns på länken här.

Ovan och nedan 2 bilder från nordväst. Hitom det urspårade tåget står 2 tomma tankvagnar.

Kungsbacka-Hede. En öde station/hållplats. Perrongerna är plogade men inte spåren, det ligger ordentigt med snö i motsatta spåret.

Från änden av perrongen norrut kan man skymta det urspårade tåget till höger om stolpraden. Vet inte vad den röda lampan tillhör men alldeles under den skymtar hytten på T44:an. Även Rc:n går att urskilja.

Lindome. Den provisoriska slutstationen för Kungsbackapendeln. Nedan står X11 3142 och inväntar avgångstid för tåg 3058.

Strax efter att 3142 försvunnit i fjärran dyker tåg 3059 upp. Det byter spår vid kryssväxlarna och stannar sen vid perrongen. Den uppmärksamme ser att det är X11 3183 och 3212.

Tillbaka till startsidan.