Bilder från Götet. Augusti 2004, fjärde delen.

Skandiahamnen och hamnbanan 16/8. Lite ströbilder. På bilderna nedan står Rc2 1086 redo med ett tåg och sen vidtar avfärden. Fortfarande är det tunnsått med ellok vid dom tillfällena jag är på besök.

Tåget nedan måste dock ha diesellok eftersom banan till Volvo inte fått tråd. T44 373 ser väl dom flesta. Västra delen av Hökebangården är platsen.

Lite senare börjar det mullra bortifrån Skandiahamnen och 394 passerar så småningom med ståltåget till Avesta. Hmm, var är elloket/n?

23/8. Nästan samma plats och en bild på grönsaken 384 med tåg till Arendal.

Pölsebo 25/8. Tog en promenad runt Pölsebo och när jag gick på bullervallen kom El16 2213 smygande så jag nästan höll på att missa en bild. Vagnarna bakom, lastade bl.a. med gula containrar, förbryllade mig lite. Det var sista delen på ett tåg som stannade till här innan det fortsatte ut mot Skandiahamnen. Vagnarna kopplades av här. Det märkliga var att strax efter El16-tåget uppenbarade sig en T44, kopplade till vagnarna och drog dom tillbaka till Kville!

Sen så stod 2216 länge i västra änden på Pölsebo. 394 passerade på väg ner mot Skarvikshamnen. Vad den gjorde där vet jag inte men inga vagnar medfördes dit eller tillbaka när den återvände. Lite rangering kanske.

Tillbaka till startsidan.